donderdag 26 augustus 2021

De pieken zijn hoog maar de dalen hoogIk heb nu ongeveer €1.250 geïnvesteerd in goedkope crypto's. Het gaat om muntjes van €0,07 of goedkoper. Het gaat bijvoorbeeld om muntjes met de naam VeThor Token, Holo en Gnosis. Voordat ik ging investeren heb ik mij ingelezen. Ook na het inlezen heb ik nog steeds totaal geen idee waar ik geld in steekt. De afgelopen weken heb ik fantastische rendementen gemaakt, maar nu zit ik alweer een paar dagen op de blaren. Het rendement van een paar weken ben ik grotendeels weer kwijt geraakt. Je maakt mooie rendementen en het volgende moment kijk je weer tegen een sterke daling aan. Ik heb nog een waarde van €1.320 staan.

Eigenlijk gek, want ik weet totaal niet waar ik mijn geld in steek, en toch zie ik het als een investering. Als je het eerlijk bekijkt is het gewoon gokken. Toch doe ik mee, omdat ik de boot niet wil missen. Beleggen in crypto zal ik niemand aanraden met geld dat je morgen weer voor iets anders moet gebruiken.

Mijn beleid voor de toekomst is om winst te pakken zodra het sterk gestegen is, maar het grootste deel er gewoon in laten zitten.

Bitvavo -> https://bitvavo.com/?a=9509F30397


Geen opmerkingen:

Een reactie posten