maandag 23 augustus 2021

Toch maar in crypto's gestapt

Eerlijk gezegd geloofde ik niet in btitcoins en andere crypto's. De afgelopen maanden heb ik mij erin verdiept en ik ben ook op deze sneltrein gesprongen.


Een vriend van mij is al een aantal jaren aan het handelen in deze virtuele munten. Dit is natuurlijk ingegeven door het grote succes van de Bitcoin. Jaren geleden met een waarde van bijna nul dollar en is nu $50.000 per stuk waard. Hij belegde uitsluitend in munten met maar een waarde van maximaal €0,05. 

In mei ben ik ook ingestapt met €250. Achteraf gezien een slecht moment, want de munten die ik kocht werden steeds minder waard. De afgelopen maanden heb ik er niet meer naar omgekeken tot de maand juli. In de laatste weken heb ik toch een mooi rendement gemaakt en ik zit inmiddels op €350. In een percentage uitgedrukt is dat natuurlijk een behoorlijk rendement.

Deze maand ben ik mij er verder in gaan verdiepen en ik ben gevangen door het 'cryptovirus'. Via deze blog houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Mijn hypotheek aflossen staat nu toch op een laag pitje.

Wil je ook een stap zetten in de crypto's? Let op welk platform je kiest. Sommigen hanteren onredelijke tarieven voor het aankopen en het verkopen. Bij Bitvavo betaal je maar 0,15 tot 0,25% zonder een minimumbedrag.

Bij een aanmelding via onderstaande link betaal je geen transactiekosten over de eerste €1.000. Succes!

Bitvavo -> https://bitvavo.com/?a=9509F30397

2 opmerkingen:

  1. leuke tip...VEED. actuele koers is $0.008...meer info op https://www.vimworld.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen, we zitten er al een paar jaar in, maar alleen met Bitcoin. Toevallig begin dit jaar Cardano gekocht, na heel lang verlies op deze munt. Na heel lang verlies, nu eindelijk een beetje winst. Hou ons op de hoogte, vooral over kleine crypto's.

    BeantwoordenVerwijderen