dinsdag 10 juni 2014

Motivatie om extra af te lossenZie het interview met Gerhard Hormann over het extra aflossen van je hypotheek. Het interview motiveert weer extra om je hypotheekschuld aan te vallen.

4 opmerkingen:

 1. Leuk weer, om te zien, ook al ken ik het verhaal van Gerhard natuurlijk al langer... en leef er ook naar! (dat laatste deed ik al en begon pas na de extra aflossingen te lezen en rond te kijken naar gelijkgestemden) Altijd leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een aanrader. Elke keer als het bij ons tegen zit dan lees ik zijn aflosverhaal. En dat werkt erg motiverend moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik op een verjaardag vertel dat ik bij een kleine verzekeraar werk wordt ik afgebrand, vertel je daarna ook nog dat je aflost, dan kun je beter naar huis gaan....kansloos denken in hokjes.

  Ik probeer net als de meesten die hier reageren gewoon af te lossen, liefst 500 per maand dat in niet ineens een groot deel van me buffer kwijt ben maar langzaam de schuld en hyp rente zie dalen.
  Het voelt goed en ik als eind twintiger wil niet me hele leven afhankelijk zijn van banken, blij dat ik dat na 5 jaar alleen maar betalen van rente voor de hypotheek al in zie, zodat ik er NU wat aan kan gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en...denken aan later om je oude dag voorziening te garanderen wat in feite betekent zelf sparen.

  BeantwoordenVerwijderen